1 2 3 4 5

Játszótéri eszközök

Hintaállvány 2 db bébi ülőkével

Általános ismertetés: A rönk hintaállvány 2 db bölcsőülővel készült játszótéri eszköz, óvodák, iskolák és közterek berendezésére, az ajánlott korcsoport számára.

 

Bővebben: Hintaállvány 2 db bébi ülőkével

Rönk csúszdaálvány

Általános ismertetés: A rönk csúszdaállvány játszótéri eszköz pódiumára létra vezet, ahonnan csúszdatesten biztosított a lejutás. Óvodák, iskolák és közterek berendezésére készült az ajánlott korcsoport számára.

Bővebben: Rönk csúszdaálvány

Nyolc személyes mérleghinta

Általános ismertetés:A nyolc személyes mérleghinta játszótéri eszköz óvodák, iskolák és közterek berendezésére készült az ajánlott korcsoport számára. A termék nem rejt veszélyeket magában. Egyszerre 8 gyerek használhatja.

Bővebben: Nyolc személyes mérleghinta

Nagy torony

Általános ismertetés: A nagy torony játszótéri eszköz óvodák, iskolák és közterek berendezésére készült az ajánlott korcsoport számára.

 

Bővebben: Nagy torony

Nagy dupla torony

Általános ismertetés: A Nagy dupla torony csúszdával játszótéri eszköz, óvodák, iskolák és közterek berendezésére készült az ajánlott korcsoport számára.

 

Bővebben: Nagy dupla torony

Rönk mérleghinta

Általános ismertetés:A rönk mérleghinta játszótéri eszköz óvodák, iskolák és közterek berendezésére készült az ajánlott korcsoport számára. A termék nem rejt veszélyeket magában. Egyszerre 2 gyerek használhatja.

 

Bővebben: Rönk mérleghinta

Rönk Lengőhíd

Általános ismertetés:A Lengő híd játszótéri eszköz óvodák, iskolák és közterek berendezésére készült az ajánlott korcsoport számára. Ügyességfejlesztő játék.

 

Bővebben: Rönk Lengőhíd

Kisvonat

Általános ismertetés: A kisvonat játszótéri eszköz óvodák, iskolák és közterek berendezésére készült az ajánlott korcsoport számára.

 

Bővebben: Kisvonat

Kis torony

Általános ismertetés: A kis torony játszótéri eszköz óvodák, iskolák és közterek berendezésére készült az ajánlott korcsoport számára.

 

Bővebben: Kis torony

Kis dupla torony csúszdával

Általános ismertetés: A Kis dupla torony csúszdával játszótéri eszköz óvodák, iskolák és közterek berendezésére készült az ajánlott korcsoport számára.

 

Bővebben: Kis dupla torony csúszdával

Kalóz hajó

Általános ismertetés: A Kalóz hajó játszótéri eszköz óvodák, iskolák és közterek berendezésére készült az ajánlott korcsoport számára.

 

Bővebben: Kalóz hajó

Homokozó

Általános ismertetés: A rönk homokozó játszótéri eszköz, óvodák, iskolák és közterek berendezésére, az ajánlott korcsoport számára.

 

Bővebben: Homokozó

Hintaállvány mozgáskorlátozott ülőkével

Általános ismertetés: A Fogyatékkal élők számára készült játszótéri eszköz óvodák, iskolák és közterek berendezésére készült az ajánlott korcsoport számára.

Bővebben: Hintaállvány mozgáskorlátozott ülőkével

Hintaállvány fészekülőkével

Általános ismertetés: A rönk hintaállvány fészekhintával készült játszótéri eszköz, óvodák, iskolák és közterek berendezésére, az ajánlott korcsoport számára.

Bővebben: Hintaállvány fészekülőkével

Hintaállvány 2 db lapülőkével

Általános ismertetés: A rönk hintaállvány 2 db lapülővel készült eszköz, óvodák, iskolák és közterek berendezésére,az ajánlott korcsoport számára.

Bővebben: Hintaállvány 2 db lapülőkével

Három részes nyújtó

Általános ismertetés: A három részes nyújtó játszótéri eszköz óvodák, iskolák és közterek berendezésére készült az ajánlott korcsoport számára.

Bővebben: Három részes nyújtó

Csúszdaállvány hintával

Általános ismertetés:  Hinta csúszdával játszótéri eszköz óvodák, iskolák és közterek berendezésére készült az ajánlott korcsoport számára.

Bővebben: Csúszdaállvány hintával

Körforgó

Általános ismertetés:A körforgó játszótéri eszköz óvodák, iskolák és közterek berendezésére készült az ajánlott korcsoport számára. A termék nem rejt veszélyeket magában. Egyszerre 4 gyerek használhatja.

 

Bővebben: Körforgó

Háromszög mászóka

Általános ismertetés:A Háromszög mászóka játszótéri eszköz óvodák, iskolák és közterek berendezésére készült az ajánlott korcsoport számára. Ügyességfejlesztő játék. A fa Háromszög mászóka játék akárhova telepíthető ahol elég alapterület áll rendelkezésre.

Bővebben: Háromszög mászóka

Drótkötél pálya

Általános ismertetés: A Drótkötél pálya játszótéri eszköz óvodák, iskolák és közterek berendezésére készült az ajánlott korcsoport számára. Ügyességfejlesztő játék. A fa Drótkötél pálya játék akárhova telepíthető ahol elég alapterület áll rendelkezésre.

Bővebben: Drótkötél pálya

Félhold mászóka

Általános ismertetés:ölcsődékbe, óvodákba, köztéri játszóterekre ajánljuk “picurka” mászókánkat. A játék szerkezete egy hajlított acél szerkezet, amelynek egyik felére hajlított mászó falat helyeztünk színes mászó kövekkel, a másik felére kapaszkodó létrát raktunk.

 

Bővebben: Félhold mászóka

Négyszögletű mászó torony kígyórúddal

Általános ismertetés: A Kis dupla torony csúszdával játszótéri eszköz óvodák, iskolák és közterek berendezésére készült az ajánlott korcsoport számára.

 

Bővebben: Négyszögletű mászó torony kígyórúddal

Mászófal

Általános ismertetés:Közterületi játszóterekre, óvodákba, iskolákba egyaránt ajánljuk 3 év feletti gyermekek részére, ahol a gyermekek minél változatosabb megmozgatása és ügyességfejlesztése a cél egyetlen játszószeren belül egy többoldalú, többfunkciós játszótéri eszköz kialakításával.

 

Bővebben: Mászófal

Elérhetőségeink

KOTU 2005 Kft

Bemutató telephely:
Gyöngyös Kenyérgyár út 1.
(3-as számú fő út mellet)

 

06/30-215-15-68
06/30-905-77-92
06/30-708-12-28

Amennyiben bármelyik termék érdekli,

Termékeinket megrendelheti ITT......

Az oldalon található árak bruttó egységárak melyek tartalmazzák a 27% os áruforgalmi adót !

Rugós játékok

Rugós játék Szamár

Köztéri játszóterekre, óvodákba, iskolákba ajánlott rugós játék. Időjárásálló műanyagból LDPE műanyagból készült színes figurák, porfestett acélrugó, öntöttvas talapzat.

Rugós játék repülő

Közterületi célra ajánlott, erős igénybevételt és az időjárás viszontagságait is jól tűrő HDPE műanyagból készült figurás rugós játék.

 

Rugós játék Maci

Köztéri játszóterekre, óvodákba, iskolákba ajánlott rugós játék. Időjárásálló műanyagból LDPE műanyagból készült színes figurák, porfestett acélrugó, öntöttvas talapzat.